Kontakt obrazac


Ako nam se želite obratiti, molimo da popunite i pošaljete obrazac. Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

Opšte informacije

Posjedujete li licencu za rad neke institucije nadležne za regulativu u Crnoj Gori, EU ili neke treće zemlje? *Inovativni finansijski proizvod ili usluga:

Detaljno opišite proizvod ili uslugu koju namjeravate da pružate, uključujući poslovni model: *

Područje inovacija (možete označiti više područja): *

U kojoj fazi je trenutno Vaš proizvod/usluga? *

Koju novu vrijednost Vaši proizvodi/usluge donose korisnicima? *

Koje je vaše ciljano tržište? (možete označiti više područja): *

Jeste li se već obratili nekoj drugoj instituciji nadležnoj za regulativu ili nadzor finansijskih usluga u Crnoj Gori ili inostranstvu u vezi sa svojim proizvodom ili uslugom? *Koji je izvor finansiranja razvoja, odnosno plasmana proizvoda/usluge? (možete označiti više područja) *

Ostalo

Dodatni komentari:

Please confirm you're not a robot
Očisti

Nakon prijema obrasca za kontakt postoji mogućnost da od Vas zatražimo dodatna razjašnjenja elektronskom poštom, telefonom ili da Vas pozovemo na sastanak.

Nastojaćemo da odgovor na Vaš zahtjev pružimo u najkraćem mogućem roku, u zavisnosti od složenosti upita i dostavljenih informacija.

Napomena: CBCG FinTech Hub počiva na principima povjerljivosti i zaštite privatnosti ličnih podataka, kao i zaštite dobijenih informacija. Informacije i dokumentacija koje se dobiju od pravnog lica tretiraju se kao poslovna tajna sa oznakom strogo povjerljivo. CBCG Fintech Hub će dostavljene podatke koristiti isključivo za tumačenje Vašeg poslovnog modela, kao i za procjenu uticaja konkretne inovacije na razvoj platnih i finansijskih usluga, kako u Crnoj Gori, tako i globalno, a sa ciljem da što kvalitetnije odgovorimo na Vaš upit.